KÖSZÖNÖM A DÖNTÉSEDET!

HAMAROSAN AZ EMAIL FIÓKODBAN LESZ A FIZETÉSI RÉSZLETEKET TARTALMAZÓ EMAIL!

Ha esetleg nem találnád az emailt a beérkező mappában, akkor előfordulhat, hogy a spam mappába landolt. Nézd meg mindenképp!

Még egyszer köszönöm a döntésedet, és bízom benne, hogy a könyvem elindít téged az egészséges és élvezetes élet irányába!

Ezen a könyvön keresztül Neked szeretnék segíteni, hogy jobbá tedd az életed, élvezetesen és egészségesen élj. Eszközt szeretnék adni a kezedbe, és remélem élni fogsz a választási lehetőséggel. Mert a tudás a legnagyobb érték,és ha az egészségről szól, az életet jelentheti, ahogyan Dr. Guseo András mondja, és ha az csak információ marad, és nem hasznosítjuk, nem alkalmazzuk az életünkben, semmit sem ér.

A sikeres fizetést követően e-mailben elküldjük a hozzáférést az online könyvhöz és a bónuszokhoz.

Kovács Szilvia

Egészséges életmód tréner/tanácsadó, gluténszakértő

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. ß-ában foglaltak irányadóak. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „MEGRENDELEM A KÖNYVET!” gombra való kattintással a Magyar Dj Magazin Kft.-vel kötötted (6000 Kecskemét Katona J. u.7 adószám: 24247685-2-03). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF illetve, az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.