INGYENES MINI-KURZUS: Hogyan kezdd el a gluténmentes étrendet?

Minden, amit a gluténmentes diéta megkezdése előtt tudnod kell!

Kérlek oszd meg barátaiddal a Facebook-on, ha úgy gondolod nekik is szükségük lenne rá!

10-ből 9 ember rosszul kezdi el a gluténmentes diétát!

És körülbelül ugyanennyi ember kezd bele ebbe az új diétába frusztráltan, mert nem tudja, HOGYAN és MIT csináljon az elején. Ráadásul azt sem tudják, hogy nem elég, ha a gluténtartalmú élelmiszereket egyszerűen kicserélik a gluténmentes alternatívákra!


KEZDD EL A GLUTÉNMENTES ÉTKEZÉST EGYSZERŰEN, HELYESEN, EGÉSZSÉGESEN ÉS FRUSZTRÁCIÓK NÉLKÜL!

 

Ingyenes online mini-tanfolyam, amely megtanít mindenre, amit a gluténmentes diéta megkezdése előtt tudnod kell!

 

Röviden: megmutatom és elmagyarázom a frusztrációmentes gluténmentes diéta TITKAIT! 
Bárcsak én is tudtam volna ezt a gluténmentes diétám kezdetén! 
Ezt tanultam, alkalmaztam és tapasztaltam 9 évnyi gluténmentes étkezés alatt!

 
 

Mit tanulsz konkrétan ezekből az anyagokból? 

Kitől tanulsz

 

TANULMÁNYAIM:

2016-ban elvégeztem az Institute for Integrative Nutrition tanfolyamot (New York-i székhelyű, a világ egyik legelismertebb egészséges életmóddal foglalkozó intézete), ahol a világ legjobb nemzetközi egészségügyi szakértőitől tanultam. Certified Health Coach lettem, azaz egészséges életmód tréner lettem.

2017-ben elvégeztem Dr. Tom O’Bryan, a világ legelismertebb gluténszakértő tanfolyamát, és Certified Gluten-Free Practitioner, azaz gluténmentes szakértő lettem, Magyarországon az első és jelenleg egyetlen ilyen képesítéssel rendelkező gluténmentes gyakorló.

AZ ÉN TAPASZTALATOM:

Amióta elkezdtem gluténmentesen étkezni, mindig is kutattam és kerestem az egészséges gluténmentes lehetőségeket. Sokféle diétával kísérleteztem már, a paleótól kezdve a vegánon át a nyers vegánig (mind alapvetően gluténmentes étrendek). Első kézből láttam, milyen hatással vannak a szervezetemre, és mindent a saját igényeimhez igazítottam. Számomra nemcsak az volt a legfontosabb, hogy egészségesen táplálkozzam, hanem az is, hogy megtaláljam a saját egyensúlyomat az étrendemben, így menet közben tudatosult bennem, hogy mennyire fontos a bioindividuálitás, vagyis az, hogy mindent a saját igényeinkhez igazítsunk. 

Több mint 9 éve étkezem gluténmentesen ÉS egészségesen a családommal, és azóta sok embernek segítettem, akár személyesen, akár a 2018-ban megjelent “Az igazság a gluténról, avagy tényleg veszélyes a glutén?” című könyvemen, illetve a legújabb, 2021-ben megjelent “Hogyan kezdd el gluténmentes étrendet?” című könyvemen keresztül.

Ugyanakkor, én vagyok az “Egészséges gluténmentes” Facebook-csoportnak az alapítója is, amelynek jelenleg közel 10 000 tagja van, és ahol tippeket, ötleteket, tanácsokat osztok meg, és válaszolok a tagok kérdéseire az egészséges gluténmentes táplálkozással kapcsolatban. 

Ez Neked szól ha:

 
  • – gluténérzékeny vagy
  • – cöliákiás vagy
  • – autoimmun betegséged van
  • – különböző egészségügyi okokból gluténmentes diétát kell tartanod.
  • – tudatos fogyasztó vagy, ezért követni szeretnéd az egészséges, gluténmentes étrendet.
  •  

AMIT KAPSZ:

 

– Megtudhatod, hogyan kezdj el gluténmentesen étkezni, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amelyeket a gluténmentes diétázók 90%-a elkövet

– 3 alapvető tippet, amit mindenkinek tudnia kell a gluténmentes diéta megkezdésekor

– Megtudhatod, mi a legfontosabb dolog, amit bárcsak én is tudtam volna az elejétől fogva.

– Megtudhatod, mi történik, ha alkalmanként gluténtartalmú ételeket fogyasztasz, és mit tegyél, ha kísértésbe esel. 

– Megtudhatod, mennyire fontos a helyes hozzáállás az új étrendhez, és miért ez (is) segít  abban, hogy ne légy  frusztrált.

ezt mondják azok, akik elolvasták a könyveimet

“Nagyon szuper a könyv! Nagyon jól leírsz mindent! Annyira örültem volna egy ilyen könyvnek akkor amikor én kezdtem a gluténmentes étkezést! Hiába 5ik éve élek így, még most is nagyon sokat segített a könyved!"
Iráma Anna
“Ez a könyv egyszerűen szuper! Nagyon tetszik, hogy minden felemrülő kérdésemre választ találhatok. Sok hasznos tanács van benne, mint pl. mit rendeljünk egy étterembe!“
Hencz Alexandra
Ne maradj le az INGYENES MINI-KURZUSRÓL: Hogyan kezdd el a gluténmentes étrendet?

Minden, amit a gluténmentes diéta megkezdése előtt tudnod kell!

.

become part of our