Ismerj meg

 • Képzésem

  2016-ban elvégeztem az Institute for Integrative Nutrition tanfolyamot (New York-i székhelyű, a világ egyik legelismertebb holisztikus szemléletű táplálkozással, egészséges életmóddal foglalkozó intézete), ahol innovatív fejlesztési technikákat, praktikus életmód tanácsadást/coachingolást és több mint 100 diéta elméletet tanultam:  gluténmentesPaleonyersvegán, makrobiotikus, Ayurvéda stb. A világ top egészség szakértőitől tanultam. Egészséges életmód tréner/tanácsadó (Health Coach) lettem.
  2017-ben elvégeztem Dr. Tom O’Bryan -világhírű gluténszakértő- tanfolyamát, és diplomás gluténszakértő lettem (Certified Gluten Practitioner).
 • Az én történetem

  Az én egészség utazásom pár évvel ezelőtt kezdődőt el, amikor a két hónapos kislányom székrekedésben szenvedett. A gyermekorvos mindent megpróbált (ezúton is szeretném megköszöni neki a sok odafigyelést, törődést és tanácsokat), de sajnos nem sikerült sem megoldani a problémát, sem kideríteni, hogy mi okozhatja. A vérvétel laktózérzékenységet mutatott ki, de egy év tejmentes diéta után sem szűnt meg a panasz. Elkezdtem olvasni, kutatni, hogy megoldást találjak a problémára, de sajnos nem sikerült olyat találni, ami megszüntette volna a panaszt, csak enyhíteni… Aztán 3 éves korában elvittük a kislányunkat, egy biorezonancia felmérésre, ami fényt derített a problémára: gluténérzékeny volt, amit a vérvétel nem mutatott ki (sőt, 0.0 értéket mutatott!!!). Természetesen, elsőre nehéz volt elhinni és főképp, elfogadni, de nem volt kérdés, hogy kipróbáljuk a gluténmentes diétát. 2 hét után a panasz megszűnt! És azóta, eltelt 5 év panaszmentesen!
  És ez még nem volt minden!
  A terapeuta elmondta, hogy a gluténérzékenység örökletes, úgyhogy legalább az egyik szülő is az. Kiderült, hogy a férjem és én is rejtett gluténérzékenyek vagyunk. A férjemnek voltak puffadási, székrekedési problémái (amik meg is szűntek amikor gluténmentesen kezdett étkezni), viszont nekem nem voltak olyan tüneteim, amik erre utaltak volna! A vizsgálat mégis kimutatta, hogy a sejtvitalitásom olyan krónikusan alacsony, hogy súlyos betegség kialakulása előtt álltam! (Kimutatott egy olyan állapotot, amit klinikai vizsgálat is igazolt pár évvel azelőtt – nevezetesen a HPV-t, azaz Human Papilloma Virust). Egyébként, a felmérés kimutatta az okokat is, hogy a glutén gyulladást okozott a szervezetünkben, felszívódási zavarokat, rengeteg hiány állapotot, ami, mind betegséget okozhat és okozott is!!!

  Ez volt az én „a-ha” pillanatom és akkor úgy döntöttem, hogy változtatni akarok a helyzeten! Elkezdtem gluténmentesen étkezni, utána paleozni, nyersen étkezni, amíg megtaláltam az egyensúlyt, és itt vagyok most, amikor a legjobban érzem magam és nem csak étkezési szempontból!

  Az egészséges életmód a szenvedélyem lett és a küldetésem is, úgyhogy beiratkoztam a New York-i Institute for Integrative Nutrition (IIN) online kurzusára, majd elvégeztem Dr. Tom O’Bryan tanfolyamát, így  egészséges életmód tréner/tanácsadó és gluténszakértő lettem.

 • Mi a küldetésem?

  Hiszem, hogy mindenki megérdemli, hogy egészséges legyen. Mint egészséges életmód tréner/tanácsadó és gluténszakértő , felelősségemnek érzem, hogy megosszam Veled amit tanultam és tapasztaltam a gluténmentes életmóddal kapcsolatosan és legfőképpen, hogy eszközt adjak a kezedbe, hogy Te is egészségesen és boldogan élhess, ha gluténérzékeny/cöliákiás  vagy, vagy csupán szeretnél tudatosan egészségesebben élni